Official web site of
City Bijeljina

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ЗАХТЈЕВА ЗА ПОДСТИЦАЈ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОДЊЕ У 2023. ГОДИНИ


 
Аграрни фонд Града Бијељина расписао је данас Јавни позив за достављање захтјева за подстицај пољопривредне производње у 2023. години за пољопривредне произвођаче са подручја Града Бијељина.
 
Права на подстицајна средства Аграрног фонда имају сви пољопривредни произвођачи са подручја Града  Бијељина који имају засновану производњу и потребну документацију, у складу са Правилником о начину и условима подстицаја у пољопривредној производњи за 2023. годину.         
 
Подношење захтјева за остваривање права на подстицај пољопривредне производње од стране Аграрног фонда почело је данас, 03. јула 2023. године.
 
Пољопривредни произвођачи могу остварити подстицај за различите пољопривредне производње, а детаљније информације су доступне путем неколико канала информисања -
Правилник о начину и условима подстицаја у пољопривредној производњи за 2023. годину објављен je у Службеном гласнику Града Бијељина и на web страници Града Бијељина:

https://www.gradbijeljina.org/sr/1576.agrarni-fond-grada-bijeljina.html

 
Поменуте захтјеве је потребно доставити у канцеларију Аграрног фонда Града Бијељина у Улици Милоша Обилића 51/а или путем поште. За све информације о условима подстицаја у пољопривредној производњи за 2023. годину, грађанима су на располагању и телефонски број 055/206-984  и  e-mail адреса: [email protected]
 
Јавни позив је објављен на огласној табли у просторијама Аграрног фонда Града Бијељина и на званичном интернет сајту Града Бијељина:

https://www.gradbijeljina.org/sr/news/obavjestenja/javni-pozivi/5692.javni-poziv-za-dostavljanje-zahtjeva-za-podsticaj-poljoprivredne-proizvodnje-u-2023-godini.html