Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Obuka u InCOR-u za korišćenje digitalnih alata



U bijeljinskom Inovacionom centru za održivi razvoj (InCOR) počeo je još jedan ciklus besplatne obuke za predstavnike malih i srednjih preduzeća i samostalnih preduzetnika. Šesnaest polaznika obuke stiče znanja o vordpresu (wordpress), odnosno, veb-dizajnu. 
 
Ova obuka ima za cilj podržavanje MSP-a i samostalnih preduzetnika na području Grada Bijeljina koji žele da uvedu korišćenje digitalnih alata i opreme sa ciljem digitalne transformacije kroz unapređenje sopstvenih procesa rada i proizvodnje, otvaranja novih poslovnih mogućnosti i tržišta, te jačanja otpornosti na rizike i spoljne uticaje. Kroz ovu podršku direktno će se povećati konkurentnost malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, povećati produktivnost i omogućiti brži ekonomski rast.
- U trenutku kada se cijeli svijet seli u on-lajn prostor, digitalizacija je jedan od važnih preduslova za uspješno poslovanje u skladu s vremenom i konkurentnost privrede na tržištima. Digitalizacija je potrebna bez obzira kojim biznisom se bavi preduzeće ili preduzetnik, jer on-lajn svijet pruža mogućnosti primanja plaćenih narudžbina, zakazivanja sastanaka ili konsultacija, komunikacije sa potrošačima ili prezentacije i promovisanja svog biznisa - poručuju iz InCOR-a.

Obuka će trajati 40 časova, a svaki polaznik će besplatno dobiti svoj pod-domen u trajanju od 12 mjeseci, kako bi mogao u svakom momentu raditi na svojoj internet-stranici i prezentovati svoj biznis.
Obuku izvode predstavnici preduzeća "387 Solušns" (387 Solutions).