Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Bijeljina na 41. sajmu turizma u Beogradu



Turistička organizacija Bijeljine predstavila je turističke potencijale Grada Bijeljina na Sajmu turizma u Beogradu, u okviru štanda Republike Srpske.
Tokom dva dana posjetiocima Sajma predstavili su se i Etno-selo Stanišići, restoran ,,Lovac“, Hotel ,,Drina“, pekare ,,Bodaksko“ i ,,Lazić“, restoran ,,Monako“.
Direktor Turističke organizacije Radoslav Đokić naveo je da je u Bijeljini u prošloj godini bilo 6,8 odsto više turista nego 2017. godine.
- Međunarodni sajam turizma u Beogradu održan je od 21. do 24. februara, a mi smo se predstavili tokom prva dva dana. Cilj nam je bio da što više ljudi čuje i vidi šta su sve pripremili bijeljinski i semberski domaćini, ugostitelji, hotelijeri, kao i organizatori kulturnih dešavanja koja, iz godine u godinu okupljaju publiku najrazličitijih doba i sfera interesovanja. Bijeljina najviše privlači goste svojom gastrokulturom i manastirima, kao i time što se nalazi na dvije rijeke - Savi i Drini. 
Turističku ponudu opština i gradova u Republici Srpskoj ove godine predstavile su i turističke organizacije Banjaluke, Prijedora, Višegrada, Kozarske Dubice, Laktaša, Zvornika, Teslića, Bileće, Milića, Novog Grada, Trnova, Modriče, Foče, Istočnog Sarajeva.