Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

OTVOREN NOVI POSLOVNI OBJEKAT U LjESKOVCU



Danas je otvorena nova, četvrta po redu, poslovna zgrada firme „PASS“ na području grada Bijeljina.

Filip Pas, većinski vlasnik ove kompanije u Njemačkoj, rekao je da posebno priznanje želi odati ne svojoj porodici ili sebi, nego porodici Maletić koja je većinski vlasnik ove firme u Republici Srpskoj, rekavši da je ova kompanija zapravo njihovo djelo koje su oni učinili dobrim.
- Maletići zaista vode ovu kompaniju sa dosta strpljenja i požrtvovanosti i uzaludna bi nam bila investicija bez njihovog truda – istakao je Filip Pas i zahvalio se predstavnicima Gradske Administracije na izdvojenom vremenu, dodavši da je podrška lokalne zajednice jedan od temelja uspjeha.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović pohvalio je kontinuitet širenja proizvodnog pogona i obima rada ovog preduzeća u proteklih pet godina, čiji proizvodni objekti su sada dosegli površinu veću od 22 hiljade kvadratnih metara.
- Grad Bijeljina će u skladu sa svojim mogućnostima i nadležnostima, nastaviti da doprinosi svim privrednim aktivnostima koje obezbjeđuju ostanak ljudi na ovim prostorima – poručio je gradonačelnik Bijeljine.
Radnicima koji će se boriti za tri stotine novih radnih mjesta gradonačelnik Petrović je poželio da ih u toj borbi posluži dobro zdravlje, da im pođe za rukom da svojim radom i trudom obezbijede svojim porodicama bolji život i dodao da će Grad dati sve od sebe da uslovi rada budu što bolji.

​Generalni menadžer bijeljinske kompanije „Pass“ Rado Maletić rekao je da su glavne predispozicije napretka ulaganje u infrastrukturu, dobro, detaljno i namjensko planiranje, ali i iskrena želja za napretkom i ljubav prema poslu koji obavljate.